Sport
Andrei Cristea: „Un meci special pentru mine”

Fostul atacant al Universității Craiova, Andrei Cristea, nu a uitat perioada petrecută în Bănie și crede că partida cu Știința va fi una dificilă. 

Cristea a evoluat în 10 partide pentru Universitatea și a marcat doar o dată. Atacantul lui Poli Iași nu uită modul în care a fost îndepărtat de la echipă și speră să marcheze în duelul de sâmbătă: „Îmi doresc să înscriu împotriva Craiova, dar și a celorlalte echipe. Este un meci special pentru mine, pentru că am jucat acolo, cunosc foarte bine atmosfera.”

 

”Suntem pregătiți pentru acest duel, un mare avantaj pentru noi este că jucăm în fața unei echipe puternice, pentru că noi în acest sezon am făcut meciuri foarte bune împotriva echipelor puternice. Consider că de la acest meci va începe panta noastră ascendentă în campionat și vom lega mai multe rezultate favorabile. Este nevoie de un rezultat pozitiv, clar, o victorie îți dă încredere, îți dă liniște, îți consolidează relațiile de joc. Mi-aș dori foarte mult să fim atenți, pentru că întâlnim o echipă foarte bună, cu jucători de calitate, rapizi, de contraatac, care ne vor pune probleme. Va trebui să avem mai multă răbdare. Sunt convins că vom scoate un rezultat pozitiv”, a declarat Andrei Cristea. Acesta este convins că echipa își va reveni: ”Și în mandatele trecute au fost perioade mai lungi de rezultate negative, după care am avut perioade foarte bune, cu rezultate bune. Așa sutem noi. Dar eu am mare încredere în acest lot de jucători, în Mircea Rednic, un antrenor cu foarte multă experiență. Încă nu ne cunoaștem foarte bine, dar de la săptămână la săptămână se vede un progres, lucrurile merg din ce în ce mai bine. Cu siguranță bătăliile se vor da în play-out. Vă garantez că lucrurile vor fi pozitive”​, a mai declarat Cristea. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.