Sport
Andrei Ivan: „Cea mai specială relație am avut-o cu Mirel Rădoi”

Într-un interviu acordat pentru site-ul oficial al Universității Craiova, Andrei Ivan a făcut câteva dezvăluiri și a recunoscut că are o relație specială cu Mirel Rădoi. 

Andrei Ivan a povestit momentul debutului: „A trecut mult timp, dar îmi amintesc perfect acea zi. Eram în cantonament şi domnul Balint trebuia să aleagă un junior pe care să‑l bage în teren dintre mine şi Tome Kitanovski. M‑a ales pe mine şi bine a făcut, pentru că am marcat şi aceea a fost victoria decisivă pentru promovare. Poate că, dacă nu era acea zi, nici eu şi nici Universitatea Craiova nu mai eram astăzi unde suntem.

 

Cea mai frumoasă este debutul în Liga I, împotriva Stelei, când am intrat în minutul 84 şi am şi marcat. A doua cea mai frumoasă amintire cu Universitatea este revenirea la Craiova din 2019 şi primul meci cu FCSB, când s‑a rostit numele meu la staţie şi tot stadionul m‑a aplaudat în picioare, a fost un sentiment extraordinar. Am venit să câştig trofee cu Universitatea, aceasta este dorinţa mea cea mai mare şi doar la asta mă gândesc. După ce voi obţine măcar un trofeu cu Craiova, am timp să mă hotărăsc şi dacă vreau să rămân sau să plec.”

 

Golurile cu Dinamo și FCSB rămân neprețuite: „Golul meu preferat?... Toate golurile cu Dinamo şi FCSB (râde)! În special acea dublă de la Severin, după revenire, dar au mai fost goluri impor‑ tante pe care le‑am dat împotriva lui Dinamo, inclusiv cel din ultima victorie acasă, bineînţeles. Sunt cele mai importante pentru că se ştie ce rivalitate este între noi, aşa că fiecare reuşită în derby este o bucurie enormă pentru mine. Nu aş alege un meci important. În general, suporterii Ştiinţei au fost alături de echipă şi de mine mereu şi au fost foarte multe momente frumoase petrecute împreună. Pe mine însă m‑a impresionat cel mai tare reacţia lor după un meci mai puţin reuşit al meu, cu Mediaş, când tot stadionul m‑a aplaudat şi încurajat atunci când am ieşit de pe teren. M‑a bucurat foarte mult acel moment, pentru că în momentele grele ai cea mai mare nevoie de suporteri.”

 

Am avut o perioadă foarte neplăcută la început. Veneam după o accidentare de 4 luni şi a fost foarte dificil să mă reacomodez şi să mă simt iarăşi bine pe teren. Acum însă simt că în sfârşit sunt 100% şi cred că asta a început să se vadă şi pe teren.”

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.