Sport
Andrei Ivan, în direct la Oltenia TV: „Lumea aşteaptă goluri de la mine”. Vrea un trofeu cu Craiova şi să revină la naţională

Atacantul Universităţii Craiova, Andrei Ivan, a fost în direct, prin intermediul skype, la Oltenia TV, în cadrul emisiunii "Fotbal Plus". Atacantul de 23 de ani a mărturisit că se antrenează pe arena din Moreni, alături de sora şi tatăl său, şi că aşteaptă reluarea sezonului. Ivan este conştient că a fost apostrofat de fanii olteni, deoarece aceştia aşteaptă mult mai mult de la el, şi spune că dorinţele sale sunt: un trofeu cu Ştiinţa şi să revină la echipa naţională. 

Andrei Ivan despre...

Reluarea campionatului„Cred că în 2-3 săptămâni se va duce toată pandemia şi se va relua campionatul, nu se va termina aşa. Dacă ar rămâne aşa, ar trebui să se ia doar meciurile din sezonul regulat, când am terminat pe locul 2. O pauză atât de mare nu am avut decât când eram în Rusia. M-am plictisit deja şi vreau să joc din nou"

Obiectivul în finalul de sezon: "Eu o să am motivaţie şi mai mare după această pauză mare. Vom da totul să câştigăm titlul. Dorinţa mea este să câştig un trofeu cu Universitatea, fiindcă nu eram aici când s-a câştigat Cupa şi am văzut ce atmosferă a fost atunci”

Evoluţiile sale de când a revenit la Craiova„Am 2 goluri marcate şi câteva penalty-uri scoase. Mă simt bine şi chiar dacă joc bine lumea  nu apreciază, fiindcă vor mai mult de la mine, vor să marchez. Mie mi-ar plăcea să joc în stânga, dar acolo joacă Mihăilă, un jucător foarte bun. M-am întors la Craiova şi pentru a putea prinde echipa naţională"

Publicul de pe "Ion Oblemenco": "La noi la Craiova suntem împinşi de suporteri, e spectacol, noi am suferi dacă s-ar juca fără public,aşa cum se vorbeşte. Sincer, am revenit la Craiova şi pentru suporteri. Mă simt acasă la Craiova”

Perioada de izolare„O să ne fie greu tuturor când o să revenim, după o pauză aşa mare. Am început antrenamentele cu echipa, în reţea, durează 48 de minute şi recunosc că e foarte greu, au intensitate foarte mare. Mă duc în fiecare zi şi alerg la stadionul din Moreni, unde am copilărit, mă simt foarte bine. Iau şi mingea, trag la poartă. Mi-e foarte greu singur, aşa că vin mereu cu mine şi tatăl meu şi sora mea şi îi pun să stea în poartă” 

Perioada petrecută în Rusia şi Austria: „La Krasnodar am fost o perioadă accidentat, iar când am revenit eram pe post cu Smolov, jucător de naţională, care acum joacă la Celta Vigo. Mă simţeam bine acolo. Şi la Rapid Viena am jucat bine în meciurile din cupele europene, inclusiv cu Inter Milano. În vara trecută m-au dorit Brescia şi Ufa, echipa la care joacă Nedelcearu. Nu m-am gândit la bani, deşi era mult mai bine financiar la acele echipe. Nu contează foarte mult banii, am timp să strâng şi bani

Echipa naţională: "Avem o echipă foarte bună, avem şanse mari să ne calificăm la Euro, putem bate Islanda şi Bulgaria sau Ungaria. Mirel Rădoi pune accent pe disciplină, ne motivează. Şi la Euro ne-a motivat foarte bine”.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.