Sport
Andrei Vlad va apăra poarta FCSB-ului în derby-ul cu Universitatea

Cristian Bălgrădean a semnat un contract cu CFR Cluj care va fi valabil începând cu vară, iar patronul Gigi Becali nu vrea să-l mai lase pe fostul căpitan al Științei să apere poarta bucureștenilor. Titular va fi Andrei Vlad, alt fost jucător al Craiovei. 

Astfel, „Messi al portarilor” (20 de ani) va fi pentru prima dată titular într-un meci cu Universitatea Craiova, echipă de la care a plecat cu scandal. Vlad nu a mai vrut să-și prelungească înțelegerea cu oltenii, iar Becali a profitat de lucrul acesta și i-a oferit lui Mihai Rotaru 400.00 de euro pentru tânărul goalkeeper. De când se află sub contract cu FCSB, Andrei Vlad a avut parte de încredere, însă de multe ori nu a dat randamentul așteptat, fiind protagonistul mai multor greșeli care au dus la gol. 

În acest sezon, portarul are 15 goluri primite în 8 meciuri și a fost titular în 5 înfrângeri consecutive. Universitatea Craiova și CFR Cluj sunt următoarele adversare ale FCSB-ului. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.