Sport
Antrenorul lui Hermannstadt, Ciobotariu: „Sper să repetăm la Craiova evoluţia din meciul cu FCSB”

Antrenorul echipei de fotbal FC Hermannstadt, Liviu Ciobotariu, a declarat că speră ca formaţia sibiană să repete în meciul cu Universitatea Craiova evoluţia bună din partida cu FCSB, când sibienii s-au impus cu 1-0 în faţa liderului Ligii I. Universitatea craiova şi Hermannstadt se întâlnesc vineri, de la ora 20.30, pe stadionul "Ion Oblemenco". În tur, Craiova a câştigat cu 1-0, la Mediaş, gol Bancu. 

''Ne aşteaptă o partidă foarte dificilă. Va fi un meci foarte greu. Universitatea Craiova are jucători tineri şi foarte buni. Această echipă este una de mare tradiţie în fotbalul românesc, care s-a luptat pentru titlu până în ultima etapă în sezonul anterior. Vom încerca să scoatem maxim din acest joc şi să repetăm evoluţia bună, spun eu, din etapa precedentă cu FCSB. Este important să avem aceeaşi atitudine, aceeaşi determinare şi aceeaşi dorinţă să obţinem un rezultat pozitiv. Am văzut că Universitatea Craiova a schimbat antrenorul şi totodată stilul de joc. Este un motiv în plus pentru ca meciul de vineri seara să fie unul foarte disputat'', a declarat Liviu Ciobotariu, conform Agerpres.

Sibienii nu vor putea conta pe mijlocaşul Petrişor Petrescu, suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene, în timp ce fundaşii Ionuţ Stoica şi Saed Issah sunt accidentaţi. De asemenea, mijlocaşul defensiv Răzvan Dâlbea este incert pentru această confruntare. Vor reveni în lot mijlocaşul ghanez Bright Addae şi atacantul spaniol David Mayoral, după etapa de suspendare ispăşită în meciul cu FCSB, anunţă sursa citată.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.