Sport
Șapte medalii pentru atleții craioveni la Internaționalele României

Campionatele Internaționale ale României, întrecere care a ajuns la a 64-a ediție, au adus pentru sportivii de la CSM Craiova șapte medalii, dintre care două de aur, trei de argint și două de bronz. Întrecerile s-au desfăşurat sub Feleac, pe Cluj Arena. 

Pe prima treaptă a podiumului a pășit Cristina Bălan (foto), cucerind aurul în cursa de 800 de metri, și Daniel Betej care a trecut primul linia de sosire la finalul probei de 3000 de metri obstacole. Aproape de aur au fost și Ștefania Drăgan (săritura cu prăjina), Florentina Budică (săritura în înălțime) și Nicolae Coman (1500 de metri), cei trei ocupând locurile secunde în probele la care au participat. Bronzul a ajuns la atleții Georgiana Muscalu (săritura în înălțime) și Ionuț Drăgușin (1500 metri). În plus, Cristina Bălan și Mădălina Fica au făcut parte din naționala României de ștafetă 4x400 de metri, cu care s-au clasat pe locul secund.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.