Sport
Arbitri de Champions League la Gaz Metan - Universitatea

Comisia Centrală a Arbitrilor a anunțat brigada care va conduce partida dintre Gaz Metan Mediaș și Universitatea Craiova.

„Centralul” întâlnirii Mediaș - Craiova va fi Ovidiu Hațegan, ajutat de asistenții Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe. Arbitru de rezervă va fi Andrei Florin. De asemenea, Sorin Boca va fi responsabil de observarea brigăzii.

 

Gaz Metan Mediaș are mari probleme înainte de partida cu Universitatea Craiova, de vineri, ora 20:00. Ardelenii s-au despărțit de șase jucători: „Clubul Gaz Metan Mediaș se va despărți miercuri de 6 jucători, ale căror contracte le expiră pe data de 30 iunie. Este vorba de portarul Ricardo Batista, fundașii Marian Pleașcă și Juel Thomas Nielsen, mijlocașii Boubacar Fofana, Paul Costea și Ely Fernandes. Atacantul Ioan Hora a părăsit deja echipa.

Până la finalul sezonului, Dușan Uhrin va avea la dispoziție 19 jucători, plus cei Trei Juniori, Dogaru, Avram și nu se știe dacă își revine până vineri la meciul cu Craiova, iar în locul său ar putea debuta Dănuț Nicula.Pentru această partidă, Ionuț Larie va reveni în primul 11 după ce a fost suspendat la meciul trecut, iar Dumitru Cardoso va lipsi pentru a treia etapă la rând, după faultul dur din meciul cu Astra”, stă scris în comanicatul de pe site-ul gazisti.ro

 

Cele două echipe s-au întâlnit de trei ori în acest sezon, iar craiovenii s-au impus de fiecare dată.

 

 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.