Sport
Armă găsită la locuinţa unui tânăr din Cetate

Marți, 11 februarie, poliţişti din cadrul Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase Dolj, împreună cu cei ai Secției 9 Poliţie Rurală Cetate au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unui tânăr de 28 de ani, din Cetate, unde au găsit o armă neletală din categoria celor supuse autorizării și 134 diaboluri de plumb de același calibru.

"În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au găsit o armă neletală din categoria celor supuse autorizării și 134 diaboluri de plumb de același calibru. Din cercetări s-a stabilit că cel în cauză ar fi cumpărat arma și muniția din afară ţării, fiind introdusă în România, fără a fi declarată organelor vamale de control.

Arma și muniția au fost ridicate de poliţişti în vederea continuării cercetărilor, în cauză fiind deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi contrabandă calificată, au declarat reprezentanții IPJ DOLJ. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.