Sport
Astra ripostează: 'Iniţial, meciul nu s-a jucat din cauza Craiovei'

După ce s-a vehiculat posibilitatea ca Astra să piardă cu 3-0 meciul cu Universitatea Craiova, deoarece jucătorii ar urma să intre 5 zile în izolare, după ce colegul lor, Crepulja, a fost depistat pozitiv cu coronavirus, având simptome, preşedintele echipei din Giurgiu, Dănuţ Coman, a replicat, spunând că iniţial meciul trebuia să se dispute la finalul săptămânii trecute, dar s-a amânat de două ori, după ce persoane din staff-ul Craiovei au fost infectaţi cu COVID 19. 

Dani Coman spune că jucătorii Astrei sunt extrem de motivaţi să bată Craiova, după ce au pierdut în tur în prelungiri.

„Eu nu iau în calcul această variantă, de a pierde cu 3-0. Meciul trebuia să se joace sâmbăta trecută și nu s-a jucat din alte motive, din cauza Craiovei. Din cauza cui nu am jucat sâmbătă? Din cauza cui nu am jucat apoi luni? .Vom merge și vom căuta dreptatea în altă parte dacă nu se va putea aiciJucătorii sunt bine. Am discutat și cu el mai devreme, se simte bine. Nici Crepulja nu mai are convulsii. Are gust, are miros, doar că în continuare are febră. Jucătorii sunt cu toții în izolare, la casele lor. Am făcut o adresă către DSP să putem repeta testul. Unul mâine, poimâine celălalt. Așteptăm răspunsul lor. Sper să ne dea posibilitatea să facem cele două teste până sâmbătă. Noi putem juca la orice oră. Sâmbătă cu Craiova și luni cu FCSB. Ne interesează doar să jucăm, atât! Oricând, pe nocturnă sau dimineața. Știm cum ne-au bătut la Craiova și băieții abia așteaptă revanșa. Jucătorii erau motivați foarte bine, își doreau foarte mult revanșa. Chiar îmi spunea Budescu că de când a intrat în echipă nu s-a mai pierdut niciun meci și că îmi promite el că vom câștiga astăzi”, a spus Coman în cadrul emisiunii „Fotbal Club”, pe Digi Sport.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.