Sport
Astra - Univ. Craiova se va juca vineri

În urma discuțiile avute în cadrul Adunării Generale a Ligii Profesioniste de Fotbal, s-a decis ca partida dintre Astra Giurgiu și Universitatea Craiova să se dispute vineri seară. 

„În urma discuțiilor purtate astăzi la sediul LPF, s-a hotărât programarea meciului cu Astra în cursul zilei de mâine. Salutăm această decizie pentru că ne dorim ca acest campionat să se joace pe teren”, stă scris în comunicatul Universității Craiova.

 

Am discutat câteva aspecte care țin de continuarea activității, situația clubului Dinamo București. Am stabilit împreună că obiectivul nostru rămâne să disputăm toate cele 268 de jocuri programate conform programului inițial și înțelegerii cu partenerii media.

Asta înseamnă că pentru a putea juca toate meciurile lui Dinamo este nevoie de extinderea termenului de finalizare a play-out-ului la data de 18 august 2020 și urmând ca meciul de baraj să se joace undeva pe data de 21 august. Vom înainta această propunere către FRF. Astazi si maine se testează Astra. Daca testele sunt negative s-ar putea sa se joace maine seară”, a declarat Justin Ștefan, secretarul general al LPF. 

 

În proporție foarte mare, Astra Giurgiu va evolua cu echipa a doua în fața Universității Craiova.

 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.