Sport
Atacantul bosniac Elvir Koljic a semnat pe 3 ani cu Ştiinţa

Universitatea Craiova a oficializat transferul atacantului bosniac Elvir Koljic, de la Krupa, formaţia de pe locul 6 în prima ligă bosniacă. Ştiinţa a plătit 500.000 de euro la transfer, iar cu bonusuri şi salariu suma poate depăşi 1 milion de euro în anii următori. Koljic, care are 2 selecţii în naţionala Bosniei, este supranumit "noul Dzeko" şi va purta numărul 19 la Universitatea Craiova. 

„Clubul Universitatea Craiova anunță faptul că a semnat un contract valabil pe 3 ani de zile cu opțiune de prelungire pentru încă un an cu cel mai în formă atacant al campionatului din Bosnia & Herțegovina, Elvir Koljic, cel care a izbutit să marcheze 8 goluri și să ofere o pasă decisivă în primele 7 etape de campionat. Bine ai venit în familia Științei, Elvir & mult succes în tricoul alb-albastru. Născut pe data de 8 iulie 1995 în localitatea Valladolid și cotat la 350.000 EURO, conform website-ului de specialitate transfermarkt.com, noul vârf al echipei noastre are o înălțime de 1,91 m. și va evolua la Știința cu numărul 19 pe spate.  Elvir a evoluat ultima oară la FK Krupa (52 de meciuri, 32 de goluri și 4 pase de gol). Elvir Koljic a bifat în startul anului 2018 și două selecții în cadrul echipei Naționale. El a evoluat în amicalele cu Mexic și SUA" este comunicatul clubului din Bănie.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.