Sport
Atleţii de la CSM Craiova au revenit cu succes în competiţii

După o pauză de câteva luni, impusă de pandemie, de la întrecerile naționale, atleții de la CSM Craiova și-au reluat activitatea competițională cu succes, la primele concursuri organizate de Federația Română de Atletism din această vară. La finalul săptămânii trecute, în București, au avut loc Cupa României de Seniori și etapa finală a Campionatului Național U16.

Atleții seniori din Bănie și-au trecut în cont șase medalii la finalul Cupei, două din fiecare categorie (aur, argint și bronz). 

Ștefania Drăgan s-a situat pe prima poziție la finalul probei de săritură cu prăjina, cu o săritură de 3,20 metri, în timp ce al doilea aur pentru CSM Craiova a venit tot în urma unei întreceri de sărituri. Florentina Budică a câștigat proba de săritură în înălțime cu un rezultat de 1,70 metri. Aproape de primul loc s-au clasat Cristina Bălan, care a alergat în cadrul cursei de 400 de metri și a terminat cu timpul de 56, 10 secunde, și Sergiu Ursu (aruncarea discului), care a trimis discul la o distanță de 55, 83 metri, ambii ocupând locul secund al podiumului. Medaliile de bronz au ajuns la Elena Călin (săritura cu prăjina – 2,70 metri) și Mădălina Fica (400 metri garduri – 63,56 secunde).

În cealaltă competiție desfășurată la București, etapa finală a Campionatului Național U16, CSM Craiova a fost reprezentat pe podium de o singură atletă, Valentina Necoară, care și-a adjudecat titlul național în cadrul probei de săritură cu prăjină, după ce și-a devansat adversarele cu o săritură de 2,90 metri. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.