Sport
Atleţii juniori craioveni a obţinut 4 medalii la Campionatul Naţional

Atleții de la CSM Craiova s-au făcut remarcați și la Campionatul Național de Juniori 1 – desfășurat la Pitești. La finalul întrecerilor, bilanțul sportivilor din Bănie a fost unul generos, compus din două titluri naționale, o medalie de argint și un bronz.

Elena Călin a cucerit aurul la săritura cu prăjina, cu cel mai bun rezultat de 3.30 metri, în timp ce al doilea titlu național a ajuns la Diana Lătărețu, care a fost cea mai bună în cursa de 10km marș, încheiată în 54 de minute și 54 de secunde. A doua poziție de pe podium în cadrul probei feminine de săritură cu prăjina a fost rezervată pentru o altă reprezentantă a clubului. Iulia Necoară a obținut argintul cu o săritură de 3.20 metri. Medalia de bronz a venit tot din întrecerile de sărituri prin Dacian Costea, care a ocupat locul trei la proba masculină de săritură cu prăjina (4.00 m).

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.