Sport
Au jucat penibil și au iesit din Europa

Universitatea Craiova a ieșit rușinos din cupele europene, după ce a suferit o înfrângere, scor 1-2, în fața necunoscuților de la Lokomotiv Tbilisi. Siharulidze și Oulad Omar au marcat pentru gazde, în timp ce puștiul Baiaram a redus din diferență, însă prea tâziu.

Nu ar fi prea multe de spus despre jocul Craiovei din primul tur preliminar al UEFA Europa League. Trupa lui Bergodi nu a fost în stare să se ridice la nivelul echipei din Georgia, deși Lokomotiv Tbilisi este absolut o necunoscută pentru toată lumea. Toată lumea a crezut că evoluția Universității din prima parte a fost doar un accident, însă repriza secundă a reprezentat lovitura de grație. „Juveții” au cele mai bune condiții în Liga 1, salarii la zi și echipamente de ultimă generație, însă s-au văzut înviși de o echipă care a terminat pe locul 4 în sezonul trecut al primei ligi din Georgia. Siharulidze și Omar au înscris golurile victoriei, ultimul fiind un atacant care a jucat și în campionatul României. Cât? 33 de minute pentru Academica Clinceni! Baiaram a marcat în minutul 90+5, însă nu a mai fost timp pentru o altă reușită, iar Universitatea Craiova iese din Europa, poate înainte să înceapă aventură europeană. Of, și ce speranțe ne făcuserăm pentru grupele UEFA Europa League..

Lokomotiv Tbilisi – Universitatea Craiova 2-1

Au marcat: Sikharulidze 57, Omar 62 / Baiaram 90+3.

Tbilisi, stadion: „Mikheil Meskhi II”.

Lokomotiv Tbilisi: Mamardashvili – Gabadze, Sandokhadze, Gureshidze, Ubilava (cpt) - Dartsmelia, Shonia, Samurkasovi - Oulad Omar, Sikharulidze, Kirkitadze. Antrenor: Giorgi Chiabrishvili. 

Universitatea Craiova: Pigliacelli  – Vătăjelu, Acka, M. Constantin, Bancu (cpt)  – Mateiu  (67 Screciu), Nistor  (77 Baiaram), Cicâldău – Bărbuţ  (61 Mihăilă ), Koljic , Ivan. Antrenor: Cristiano Bergodi. 

Arbitri: Miloš Djordjic -  Jovan Grujic, Nikola Djorovic. Rezervă: Momčilo Marković (toţi din Serbia).

Observator de arbitri: Sokol Jareci (Albania). Delegat UEFA: Claude Runavot (Franţa).

 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.