Sport
Au mai rămas patru finale! „Visul pare din ce în ce mai real”

Cu patru etape înainte de final, Universitatea Craiova se află în fruntea Ligii 1. Trupa lui Bergodi este cea mai în formă echipă din România, cu patru victorii consecutive.

După etapa cu numărul 6 din play-off, Universitatea Craiova a devenit noul lider al campionatului. „Juveții” au acumulat 38 de puncte, în timp ce CFR are 37 puncte. Astra completează podiumul, cu 29 de puncte. FCSB are 28, Botoșani 38, în timp ce Mediaș a strâns 25. 

 

Suporterii Universității Craiova sunt conștienți de faptul că echipa favorită este aproape de titlu. Pe pagina oficială de Facebook a grupării Sezione Ultra 2000 a apărut următorul mesaj: „Și-au mai rămas 4. Etapă bună pentru noi. Nu doar că băieții și-au făcut datoria și au adus 3 puncte de la Mediaș, dar CFR-ul s-a încurcat la Giurgiu și finalul de etapă ne găsește la +1. În condițiile date avem nevoie de minimum 5 puncte în următoarele 3 etape pentru a fi siguri că jucăm cu „Cinciul” pe masă în ultima etapă contra CFR. Pe de altă parte, orice pas greșit al clujenilor coroborat cu un parcurs perfect al nostru ne face campioni chiar înainte de meciul direct. Dacă se merge cap la cap până la final în ultima etapă  avem și X-ul de partea noastră. Visul pare din ce în ce mai real. Urmează FC FCSB, duminică…”

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.