Sport
Aurel Beldeanu vede CFR - Craiova ca pe un test decisiv! De ce e supărat pe LPF

Doar câteva zile ne mai despart de cel mai important meci al sezonului. Ziarul Lupa a luat legătura cu Aurel Beldeanu, fostul mare component al „Craiovei Maxima”, iar acesta a vorbit despre partida cu CFR Cluj, de duminică, ora 20:00.

„Este ‘to be or not to be’.Dacă Universitatea câștigă, se joacă campionatul, dar dacă CFR bate, ei devin campioni. Dacă va fi egal, eu cred că încă vom fi în joc. Eu am încredere că de la mijloc în sus va fi bine. Trebuie ca fiecare jucător să-și facă datoria. 

Dacă se vor recupera cei doi din apărare, vom fi ok. Totuși, defensiva a fost modestă în acest sezon.  Chiar și Nicușor Bancu face greșeli pe faza de apărare. Fundașii centrali nu se sincronizează cum trebuie în anumite momente, sunt probleme mari.” a declarat Beldeanu. 

 

Aurel Beldeanu are în palmares două titluri de campion al României și patru Cupe ale României cu Universitatea Craiova. În total, în divizia „A”, are 354 de apariții și 78 de reușite, iar în Europa a jucat pentru Știința în 28 de meciuri, marcând de 5 ori. Cel poreclit „Vulpea” a strâns și 19 selecții la echipa națională a României.

 

Fostul jucător al Universității Craiova este foarte supărat pe oficialii LPF, întrucât nu l-au mai delegat la partide, el fiind observator de joc. Oficialii au luat această măsura pentru a-l proteja, dar „Vulpea” consideră că totul este o discriminare: 

„Nu m-au mai delegat la meciuri ca să mă protejeze, chipurile. Cei peste 65 de ani nu mai sunt lăsați în acest sezon. Păi eu sunt mai sănătos decât muți dintre cei care sunt lăsați. M-au sunat să-mi spună acest lucru. Nu am nevoie de protejarea lor. Eram programat la meciul Astra Giurgiu – Gaz Metan Mediaș, atunci când s-a întrerupt, dar la reluare m-au anunțat că m-au schimbat. Este o rușine, nici nu știu ce să zic. Eu sunt foarte bine, mă simt sănătos, nu am nicio problemă. Cum adică să faci așa ceva? Noi, cei peste 65 de ani, nu mai avem voie la nimic? Pur și simplu este o discriminare! Au spus că mă vor delega din sezonul viitor, dar poți să știi ce se întâmplă? Sunt obligat să trăiesc dintr-o pensie”

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.