Sport
Autoturism distrus de flăcări

Un autoturism din Craiova a fost cuprins de flăcări. S-a întâmplat astăzi , pe strada Nicolae Bălcescu. La fața locului au intervenit pompierii militari de la Detașamentul 1 de Pompieri Craiova cu o autospecială de lucru cu apă și spumă. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la compartimentul motor și interior.  S-au înregistrat doar pagube materiale. Mașina a fost distrusă în proporție de 50%.

"Un Incendiu a izbucnit la motorul unui autoturism în Craiova, strada Nicolae Balcescu. A intervenit Detașamentul 1 Pompieri Craiova cu o autospecială de lucru cu apă și spumă. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la compartimentul motor și interior. Nu sunt victime. Se observă că autoturismul ar fi distrus în proporție de 50 %", au declarat reprezentanții ISU Dolj. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.