Sport
Baiaram, cel mai tânăr marcator al Universității Craiova în competițiile europene

Ștefan Baiaram, 17 ani, a devenit cel mai tânăr marcator din istoria Craiovei în competițiile europene. Extrema Științei a reușit să înscrie în minutul 90+5 al jocului cu Lokomotiv Tbilisi. 

Eșecul umilitor din deplasarea din Georgia va rămâne în istorie cu încă un lucru. Ștefan Baiaram a devenit cel mai tânăr marcator al Universității în competițiile europene. Acesta l-a devansat pe Raoul Baicu, cel care reușea în 2018, în jocul cu RB Leipzig, un gol la 18 ani și 4 luni. Pe podiumul tinerilor marcatori în Europa se mai află și Ion „Gheorghiță” Geolgău. Legendarul atacant al Craiovei a avut o reușită europeană la 18 ani și 7 luni, în sezonul 1979-1980,  în fața formației Wiener SK (Austria).

 

„Iubesc acest club, de mic țin cu el. Nu am prins Craiova Maxima, dar tatăl meu mi-a spus despre performanțele Craiovei Maxima. Tata mi‑a dat cele mai importante sfaturi în viaţă şi în carieră. Cel pe care nu o să‑l uit niciodată şi de care ţin cont în fiecare zi este să fiu mereu modest şi să nu uit niciodată de unde am plecat”, declara Ștefan Baiaram. 

 

 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.