Sport
Băluţă a fost titular, iar Bancu a centrat la golul tricolorilor în remiza de la Copenhaga

Jucătorii Universităţii Craiova au fost în prim-plan la remiza, 1-1, de la Copenhaga, cu care România a încheiat campania pentru Mondialul din Rusia. Băluţă a fost titular şi a încasat un cartonaş galben, iar Bancu a intrat în repriza secundă, debutând în tricolor, şi a centrat la golul egalizator, înscris de Deac. 

Eriksen a deschis scorul în minutul 59 pentru nordici, din penalty, iar apoi Ganea a fost eliminat pentru al doilea cartonaş galben. Pe postul lui Ganea a intrat Bancu, olteanul centrând în minutul 88 pentru Ţucudean, iar din luftul acestuia mingea a ajuns la Deac, venit cu golul egalizator. Cosmin Contra i-a folosit pe: Tătăruşanu - Bălaşa, Chiricheş, Grigore, Ganea - Hoban, Stanciu - Deac, Băluţă (Ţucudean 83), Budescu (Bancu 66) - Andone (Keşeru 70). România încheie campania pentru Mondiale pe locul 4. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Eu am avut o discuție, și pe această cale vreau să îi mulțumesc lui Alexandru Dedu că s-a gândit la Craiova ca și oraș gazdă, FRH contactase șapte cele mai importante echipe ale lumii: Rusia, Franța, Danemarca, Norvegia etc" -  viceprimarul Craiovei Adrian Cosman.

© Copyright 2008 - 2017 Lupa. Toate drepturile rezervate.