Sport
Bancu e realist: 'Dacă piedem cu FCSB, nu mai avem şanse la titlu'

Nicuşor Bancu spune că el şi colegii săi sunt conştienţi că dacă pierd derby-ul cu FCSB, programat luni, de la ora 20.45, pe Arena Naţională, nu vor mai avea şanse la câştigarea campionatului. Într-o conferinţă de presă, "Bancone" a prefaţat meciul din Capitală. 

„Ne aşteaptă o partidă foarte dificilă, ţinând cont că întâlnim o candidată la titlu, care vrea neapărat să ne bată, dar şi noi mergem acolo să câştigăm. Dacă pierdem, suntem conştienţi că nu mai avem nicio şansă la titlu. Am suferit pe faza ofensivă în ultimele meciuri, nu am reuşit să marcăm, dar sper să o facem acum, cu FCSB, nici nu contează cine o face. Nu ne gândim la vreo revanşă după acel 2-5, ci vrem să nu pierdem contactul cu primele două locuri, aşa că mergem să încercăm să luăm toate punctele. Poate se simte şi faptul că avem în lot puţini jucători care au câştigat trofee, dar presiune este normal să fie la un club precum Craiova, care vrea să facă performanţă” a spus Bancu, adăugând să se aşteaptă la o susţinere importantă din partea fanilor craioveni. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.