Sport
Bancu și Cicâldău au prins echipa etapei! Corneliu Papură, remarcatul LPF

Știința merge „ceas” în 2020, iar Liga Profesionistă de Fotbal a evidențiat și de această dată jucători ai Craiovei, dar noutate este Corneliu Papură, tehnicianul rundei cu numărul 25. 

Marcatori a două din golurile Universității la Iași, Nicușor Bancu și Alexandru Cicâldău au fost aleșii LPF. Căpitanul Bancu a fost caracterizat astfel: „Atitudine de căpitan! A dat tonul atacurilor spre poarta adversă, el fiind unul dintre remarcaţii oltenilor la capitolul ofensiv: un gol şi un penalty scos.” 

 

„Decarul” Cicâldău: „Implicat total! A încântat cu pasele sale. De remarcat excelenta colaborare de la mijlocul terenului cu Dan Nistor. A marcat al 9-lea gol în ediţia curentă.”

 

Contestat la numirea în funcție, Corneliu Papură demonstrează că este antrenorul potrivit pentru Craiova în acest moment, iar acesta a condus echipa în 3 victorii din 3 posibile în 2020. „Revenit pe banca Universităţii în această iarnă, craiovenii s-au impus categoric la Iaşi şi au bifat al 3-lea succes la rând, apropiindu-se la doar 3 puncte de primul loc.”

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.