Sport
Bănia va găzdui partida România-Belarus, în preliminariile Campionatului European de Handbal Masculin

Craiova va găzdui meciul naționalei de handbal masculin a României din Preliminariile Campionatului European împotriva echipei din Belarus. Partida va avea loc pe 15 iunie, la Sala Polivalentă din Craiova.

"Am avut deja discuții cu cei de la Federația Română de Handbal şi am stabilit ca acest meci decisiv pentru naționala noastră să fie găzduit de Sala Polivalentă. Craiovenii sunt iubitori de handbal şi ne dorim să aducem acasă cele mai importante spectacole sportive", a declarat Mihail Genoiu, primar interimar al Craiovei.
Datorită unei colaborări foarte bune dintre municipalitatea craioveană şi preşedintele Federației Române de Handbal Alexandru Mihai Dedu, Bănia va găzdui, în această toamnă, şi Trofeul Carpați.
Naționala de handbal masculin a României a învins echipa Belarusului, scor 26-23 (13-10), în primul meci din grupa a 2-a a preliminariilor CE din 2018.
Ultima participare a naționalei masculine tricolore la un turneu final de Campionat European a fost în urma cu 20 de ani, la ediția din 1996, cand a ocupat locul 9 cu antrenorii Doru Simion si Nicolae Munteanu, potrivit News.ro.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.