Sport
Banii rezultaţi din meciul caritabil al Ştiinţei cu Peluza Nord şi-au găsit utilitatea la spitalul 'Victor Babeş'

Fondurile strânse în urma meciului caritabil de FIFA 20, dintre Universitatea Craiova şi Peluza Nord, şi-au găsit utilitatea la spitalul de boli infecţioase şi pneumoftiziologie "Victor Babeş". Cei peste 60.000 de lei, rezultaţi din biletele virtuale cumpărate de fani, au fost cheltuiţi, la sfatul managerilor spitalului, pentru achiziţionarea unui frigider tip bancă de sânge şi a unei plasme Thawer. 

"În urma consultărilor avute între reprezentanții Spitalului Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Victor Babeș”, cei ai Universității Craiova și ai Peluzei Nord s-a stabilit utilitatea banilor strânși din cadrul meciului virtual de FIFA 20 desfășurat duminică seara. Vă prezentăm, mai jos, factura proforma și ordinul de plată cu produsele achiziționate în cursul zilei de ieri la cererea Spitalului „Victor Babeș”, urmând ca acestea să ajungă la Craiova în cel mai scurt timp posibil. Este vorba de un frigider tip bancă de sânge, capacitate 45 L, model B51 și o Plasma Thawer WPFD 1/2 (MD)." este anunţul clubului Universitatea Craiova. 

Peste 4.700 de bilete s-au vândut la meciul demonstrativ de duminica trecută, dintre Universitatea Craiova şi Peluza Nord, la FIFA 20. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.