Sport
Barajul s-a mutat în iunie, iar islandezii sunt optimiști: „Ne vom califica la EURO”

UEFA a decis ca barajul dintre Islanda și România să se joace în iunie, iar Campionatul European să se dispute anul viitor. Islandezii nu par speriați de ai noștri, ba chiar se gândesc la calificare, nefiind speriați nici de Bulgaria, nici de Ungaria. 

Erik Hamren, tehnicianul suedez al Islandezi, crede că elevii săi vor fi foarte bine pregătiți la ora duelului cu România: ”Obiectivul a fost întotdeauna să ajungem la Campionatul European. Jocul este în iunie și avem șanse mari să ajungem la EURO, dar nu se știe niciodată cum merg lucrurile. Din prima zi, obiectivul a fost stabilit pentru a merge la turneul final. Jucătorii sunt foarte concentrați să se califice la Campionatul European. Vom juca bine în iunie și vom ajunge la EURO. Și eu voi fi acolo”.

 

Selecționerul României, Mirel Rădoi, vede această amânare a barajului ca pe un lucru bun, dat fiind gazonul din țara nordică: „Dacă va fi așa, ar putea fi câteva avantaje sportive pentru noi. Faptul că am beneficia în mod cert de un gazon mai bun decât ar fi fost la Reykjavik în martie și de condiții meteo mai apropiate de cele cu care sunt obișnuiți jucătorii noștri”.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.