Sport
Barajul Slatinei, în pericol? Cazuri de COVID-19 la Progresul Spartac

Veștile proaste continuă pentru fotbalul românesc. Progresul Spartac, formație care trebuie să joace barajul de promovare în liga secundă, cu CSM Slatina, a anunțat că are doi jucători infectați cu noul tip de virus. 

„După cum a apărut deja în presa sportivă, în urma testării lotului progresist pentru COVID-19, doi din membri lotului au rezultat pozitiv la acest virus. Din păcate, este vorba de doi jucători de bază ai formației, cu prezență constantă în “unsprezecele” de start al Progresului Spartac. Cei doi nu prezintă momentan nici un simptom și se simt foarte bine, dar s-au izolat conform instrucțiunilor primite de la autorități. Antrenamentele au fost suspendate pentru această săptămână urmând ca până luni membrii lotului să fie supuși unei noi testări”, stă scris pe site-ul oficial al Progresului Spartac.

 

CSM Slatina era adversara echipei din București în drumul spre eșalonul secund. Partidele ar trebui să se desfășoare pe datele de 5 august (la București) și 9 august (la Slatina). 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.