Sport
Bărbat dispărut de la domiciliu, căutat de polițiști

Oamenii legii îl caută pe Dinu Florian, de 49 de ani, care a plecat de la domiciliu, din comuna Drăgoteşţi, sat Popînzăleşti şi nu a mai revenit până în prezent. Persoanele care dețin informații utile cu privire la persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112, sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

În această dimineaţă, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Pieleşti au fost sesizați de un bărbat de 78 de ani, din comuna Drăgoteşti, cu privire la faptul că, în perioada 29-30 octombrie a.c., fiul sau, Dinu Florian, de 49 de ani, a plecat de la domiciliu, din comuna Drăgoteşţi, sat Popînzăleşti şi nu a mai revenit până în prezent. 

Semnalmente: înălțime 1,80-1,85 m, aproximativ 80 kg, par şaten închis, cărunt în zona tâmplelor, faţă ovală, ochi căprui, constituţie atletică.

Nu se cunosc articolele vestimentare purtate de bărbat la momentul plecării.
Cel în cauză a mai plecat voluntar, revenind după o perioadă la domiciliu.

Persoanele care dețin informații utile cu privire la persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112, sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.