Sport
Bărbuț a salvat ziua pentru Știința, rezolvând spectaculos al doilea amical cu Viitorul

După ce a fost KO în primul amical cu Viitorul, Știința s-a revanșat în cel de după-amiază, în care Bergodi a afișat formula apropiată de cea de bază. Deși trupa lui Hagi a deschis scorul repede, pe contraatac, prin Rivaldinho, Craiova a condus jocul și a întors rezultatul, scor 2-1, prin dubla lui Cristi Bărbuț. Atacantul de buzunar a marcat două goluri de pus în CV, la vinclu, cu stângul, care nu este piciorul său de bază. 

Știința nu l-a avut în teren pe bosniacul Elvir Koljic, care a fost menajat, în timp ce Bălașa s-a accidentat și a fost schimbat la pauză, după ce și Mihăilă pățise același lucru în partida de dimineață. Tânărul Ionuț Mitran, în vârstă de 18 ani, a evoluat în prima repriză fundaș stânga, apoi a fost trecut pe postul său obișnuit, cel de stoper și a fost impecabil. 

Nistor, Cicâldău, Mateiu, Nițu, Vlădoiu și Ivan au ratat alte ocazii de gol, Universitatea etalând o altă exprimare față de prima partidă de verificare a zilei. 

În al doilea meci cu Viitorul, Cristiano Bergodi a folosit formula: Pigliacelli – Mitran, Bălașa (46 Vlădoiu), Acka, Vătăjelu - Mateiu, Cicâldău (72 Danciu), Nistor - Bărbuț, Ivan, Baiaram (57 Nițu).

La Viitorul au jucat: Căbuz – Boboc (46 Al. Georgescu), Mladen (70 Dănuleasa), Ghiță (82 G. Buta), Cr. Ganea – Casap (70 Grameni), Ciobanu (70 Grosu), Artean (82 N. Popescu) – Iancu (82 Bodișteanu), Rivaldinho (70 Andronache), Pitu (46 Chițu).

În primul meci al zilei, Universitatea Craiova pierduse cu 3-0 în fața puștilor de la Viitorul. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.