Sport
Bărbuț așteaptă un cadou special de la Moș Nicolae

Cristi Bărbuț a prefațat duelul cu Gaz Metan Mediaș, de luni, ora 19:00, iar extrema Craiovei a dezvăluit ce cadou așteaptă de la Moș Nicolae. 

„Avem un meci dificil în față, cu o echipă care a dat multe goluri în ultima perioadă. Trebuie să ne facem jocul și să luăm cele trei puncte. Nu cred că e o presiune că nu am mai câștigat de două luni acasă, dar trebuie să învingem. Au jucători de calitate și în atac, dar și în apărare. Avem o atmosferă bună la lot, suntem pe 2, dar suntem aproape de formația de pe primul loc.”

 

În ultima vreme, Bărbuț s-a confruntat cu statutul de rezervă, însă spune că își va ajuta echipa oricând se va apela la serviciile sale: „Este bine că avem concurență în echipă. Am intrat cu Iași, ca rezervă, și am dat gol. Este important să dăm totul pe teren să câștigăm.” Jucătorii din Liga 1 nu vor avea prea mult timp de vacanță: „Vacanța am avut atunci când a fost pauză din cauza COVID, atât cât avem acum..trebuie să ne odihnim și să fim gata de meciuri.  Cele patru partide sunt importante la fel cum au fost și cele de până acum. Câteodată jocul nostru a lăsat de dorit, dar sper ca pe viitor să câștigăm și să arătăm un joc bun. Cred că anul acesta nu mai este o presiune. Știm cu toții ce ne așteaptă și ne vom lupta la campionat. Mai este mult până la final. Lupta va fi în play-off.”

 

„Cred că Moș Nicolae ne va lăsa puncte în ghetuțe.”

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.