Sport
Baschetbaliştii Craiovei, aproape de a produce surpriza în fieful campioanei

Craiova a pierdut la Oradea, la baschet, din cauza unor greşeli puerile pe final de meci, altfel evoluţia echipei lui Aco Todorov fiind una solidă şi dătătoare de speranţe pentru play-off. Campioana en-titre s-a impus în cele din urmă cu 83-79, pe sferturi: 25-10, 11-24, 23-21, 24-24. 

Gazdele au început foarte bine şi dupăprimul sfert păreau că vor tranşa uşor meciul. La pauza mare mai aveau însă doar avantaj de o posesie. Echilibrul s-a păstrat apoi până la final, craiovenii fiind ultima oară în avantaj la 75-74. Din păcate, au urmat două pase direct în aut, alte două faze în care Troupe şi Gajovic au călcat linia, iar la ultima acţiune, Mijajlovic, în loc să caute un coş de 3 puncte cu fault, pentru a forţa over time-ul, a apelat la o pasă inutilă sub panou către Radukic, care nici măcar nu a marcat. 

Am remarcat evoluţiile ucrainenilor Koreniuk şi Fraseniuc. De asemenea, Gajovic s-a descurcat bine contra fostei echipe, Troupe îşi continuă forma bună, echipa jucând şi de această dată fără coordonatorul Curry, accidentat. Din păcate, puştii din lot contează tot mai puţin pe măsură ce ne apropiem de finalul sezonului. 

Au jucat pentru SCMU Craiova: Troupe 17 puncte, Koreniuk 16, Gajovic 13, Fraseniuc 12, Mijajlovic 11, Boone 6, Radukic 2, Berceanu 2, Popa, Ionescu, Casale, Berculescu. 

Echipa din Bănie ocupă locul 4, cu 4 meciuri rămase din Top 6, iar următorul meci este pe 17 martie, acasă, cu U BT Cluj Napoca. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.