Sport
Baschetbaliştii Craiovei dispută finala pentru play-off miercuri seara, în Sala Polivalentă: „E meciul care poate salva sezonul”

Partida decisivă pentru intrarea în play-off-ul Ligii Naţionale masculine de baschet, dintre SCMU Craiova şi Phoenix Galaţi, se dispută miercuri, de la ora 19.45, în Sala Polivalentă. Câştigătoarea va termina sezonul regulat pe locul 8 şi va întâlni în play-off liderul campionatului, „U” BT Cluj Napoca.

Antrenorul principal al echipei din Bănie, Vladimir Vuksanovic, şi jucătorii Cătălin Burlacu şi Jamar Abrams,  au prefaţat meciul din etapa a şasea a grupei 7-10, dintre SCMU Craiova şi Phoenix Galaţi.

“Ne aşteaptă o partidă care poate salva acest sezon. De acest meci depinde calificarea noastră în play-off şi mă bucur că nu depindem de rezultatele altor echipe. Sper ca fanii să vină în număr cât mai mare şi să facă o atmosferă de vis, cum numai la Craiova se poate” a declarat antrenorul Vuksanovic.

“Mă bucur enorm că am ajuns în punctul de a juca finala pentru calificarea în play-off. Cred că toţi fanii se bucură că putem să ajungem în play-off dacă învingem pe Phoenix Galaţi. Ştim cu toţii cât am suferit şi am muncit să îndreptăm această corabie, care a avut mai multe suişuri şi coborâşuri. Suntem într-o ascensiune de formă. În ultima perioadă am avut rezultate bune. Am ajuns în acest moment pe care ni-l doream, să ne decidem singuri soarta. Îndemn încă o dată suflarea baschetbalistică din Craiova să vină mâine seară la sală, pentru că va fi o partidă care va rămâne în istoria baschetului şi a Craiovei. Sper ca sala să fie plină şi să oferim un spectacol la înălţime” a spus căpitanul Cătălin Burlacu.

“Va fi un meci foarte important pentru noi şi sper să avem fanii alături în încercarea de a ne califica în play-off” a spus americanul Jamar Abrams.

Declaraţia zilei

"Eu am avut o discuție, și pe această cale vreau să îi mulțumesc lui Alexandru Dedu că s-a gândit la Craiova ca și oraș gazdă, FRH contactase șapte cele mai importante echipe ale lumii: Rusia, Franța, Danemarca, Norvegia etc" -  viceprimarul Craiovei Adrian Cosman.

Sondaj
Cine credeți că va câștiga funcția de primar al Craiovei în urma alegerilor parțiale din 11 iunie 2017?
Mario Ovidiu Oprea
Radu Preda
Mihail Genoiu
Claudiu Manda
candidat independent
candidat USR (fără nominalizare)
candidat ALDE (fără nominalizare)
© Copyright 2008 - 2017 Lupa. Toate drepturile rezervate.