Sport
Baschetbaliştii Craiovei dispută finala pentru play-off miercuri seara, în Sala Polivalentă: „E meciul care poate salva sezonul”

Partida decisivă pentru intrarea în play-off-ul Ligii Naţionale masculine de baschet, dintre SCMU Craiova şi Phoenix Galaţi, se dispută miercuri, de la ora 19.45, în Sala Polivalentă. Câştigătoarea va termina sezonul regulat pe locul 8 şi va întâlni în play-off liderul campionatului, „U” BT Cluj Napoca.

Antrenorul principal al echipei din Bănie, Vladimir Vuksanovic, şi jucătorii Cătălin Burlacu şi Jamar Abrams,  au prefaţat meciul din etapa a şasea a grupei 7-10, dintre SCMU Craiova şi Phoenix Galaţi.

“Ne aşteaptă o partidă care poate salva acest sezon. De acest meci depinde calificarea noastră în play-off şi mă bucur că nu depindem de rezultatele altor echipe. Sper ca fanii să vină în număr cât mai mare şi să facă o atmosferă de vis, cum numai la Craiova se poate” a declarat antrenorul Vuksanovic.

“Mă bucur enorm că am ajuns în punctul de a juca finala pentru calificarea în play-off. Cred că toţi fanii se bucură că putem să ajungem în play-off dacă învingem pe Phoenix Galaţi. Ştim cu toţii cât am suferit şi am muncit să îndreptăm această corabie, care a avut mai multe suişuri şi coborâşuri. Suntem într-o ascensiune de formă. În ultima perioadă am avut rezultate bune. Am ajuns în acest moment pe care ni-l doream, să ne decidem singuri soarta. Îndemn încă o dată suflarea baschetbalistică din Craiova să vină mâine seară la sală, pentru că va fi o partidă care va rămâne în istoria baschetului şi a Craiovei. Sper ca sala să fie plină şi să oferim un spectacol la înălţime” a spus căpitanul Cătălin Burlacu.

“Va fi un meci foarte important pentru noi şi sper să avem fanii alături în încercarea de a ne califica în play-off” a spus americanul Jamar Abrams.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.