Sport
Baschetbaliştii Craiovei întâlnesc Dinamo. Marius Toma: „Nu ne sperie locul ocupat, ne motivează”

Aflaţi în topul Ligii Naţionale, baschetbaliştii de la SCMU Craiova joacă sâmbătă, de la ora 19, în Sala Polivalentă, cu Dinamo. Managerul echipei din Bănie, Marius Toma, a prefaţat partida, în urma căreia alb-albaştrii îşi pot îndeplini obiectivul: a şaptea victorie şi asigurarea prezenţei în Top 6.

Marius Toma a declarat: „Ne dorim o victorie şi după acest meci să fim matematic în Top 6. Chiar dacă Dinamo nu a câştigat până acum, rămâne o echipă periculoasă. Vrem să-l reintegrăm pe Gajovic, avem nevoie de public, vrem ca fanii să înţeleagă că o dată cu acest meci reintrăm în topul baschetului românesc, fiindcă în Top 6 vom avea numai meciuri tari. Vrem să jucăm spectaculos şi să câştigăm. Nu suntem atât de slabi cum am fost comentaţi în periada de amicale, dar nici nu suntem atât de buni pe cât arată acum clasamentul, suntem doar pe un drum bun. Nu ne sperie locul ocupat, ci ne motivează, dar în acelaşi timp motivează şi adversarii. Suntem realişti, am câştigat ultimele două partide jucând slab, dar avem scuze şi cu absenţa lui Gajovic, ştim unde suntem. Este o atingere de obiectiv intermediar intrarea în Top 6, o să vedem după meciul cu Dinamo ce ţeluri ne propunem, nu ne oprim, nu ne mulţumim cu ce am obţinut”.

În deschiderea conferinţei, Marius Toma a prezentat staff-ul medical al echipei: „Am ţinut să aduc în prim-plan de Moş Nicolae şi oamenii care nu apar, dar fac parte din familia noastră, ei fac acea muncă migăloasă, iar rezultatele se bazează şi pe munca lor”.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.