Sport
Baschetbaliştii Craiovei întâlnesc Timişoara, în încheierea primei faze a sezonului regulat

Echipa de baschet a Craiovei, aflată pe locul 3 în Liga Naţională, joacă sâmbătă, de la ora 18, în Sala Polivalentă, ultimul meci din prima parte a sezonului regulat, contra formaţiei BC Timişoara, ocupanta poziţiei a şasea. Alb-albaştrii s-au impus în tur, pe Bega, la diferenţă de un punct, şi vor să recidiveze şi pe teren propriu, deşi spun că bănăţenii parcurg formă mai bună în ultima perioadă. 

„În tur am câştigat la diferenţă de un punct la Timişoara, dar ei sunt într-o formă mai bună acum, de când au schimbat antrenorul, marchează mai mult, între 86 şi 100 de puncte. Vrem să câştigăm acest meci, pentru ca în Top 6 să jucăm acasă cu Oradea şi Piteşti şi dacă ne-am adjudeca aceste jocuri am fi siguri de primele 4 locuri înainte de play-off. Băieţii au un moral bun, vrem ca şi fanii să ne fie aproape, aşa cum s-a întâmplat în meciul cu Clujul” a declarat secundul formaţiei din Bănie, Dan Ioan.

Sârbul Igor Mijajlovic a adăugat: „Depinde de noi cum vom respecta tactica impusă pentru acest joc ca să putem câştiga, meciurile vor fi din ce în ce mai grele în continuare, fiindcă intrăm în Top 6”.

Iuri Fraseniuc a declarat: „Timişoara joacă mult mai bine ca în prima parte a sezonului, trebuie să fim concentraţi în apărare, fiindcă asta va fi cheia acestui joc. Nu am mai jucat un sfert aşa de lung ca la Piteşti, dar asta este". 

Echipa din Bănie încearcă aducerea unui jucător pe poziţiile 4-5, fiind aproape de a transfera un pivot ucrainean. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.