Sport
Baschetbaliştii craioveni pregătesc primul meci de campionat, dar nu sunt siguri că-l vor juca

Eliminaţi din Cupa României, după dubla cu BC Timişoara, baschetbaliştii de la SCMU Craiova au în faţă primul meci de campionat, cu Poli Iaşi, sâmbătă, de la ora 19, în Sala Polivalentă.

 

Craiovenii au spus că nu-şi cunosc prea bine adversara, o nou-promovată, dar nici măcar nu ştiu dacă meciul se va juca, ţinând cont că Iaşiul are probleme cu înscrierea în campionat, deoarece a folosit ilegal un jucător în barajul de promovare. „Din păcate, am ratat primul obiectiv, Cupa României, deşi am avut meciul în mână, am condus cu 13 puncte la Timişoara. Suntem nerăbdători să ne revanşăm în campionat. Nu ştim prea multe despre Iaşi, nu ştim ce probleme au ei, vom vedea dacă se va disputa jocul. Oricum, noi vom fi pregătiţi” a spus Iulian Orbeanu.

Muntenegreanul Goran Martinic nu a evoluat în meciurile cu Timişoara din pricina unei accidentări. „M-am integrat destul de bine, dar nu am jucat în Cupă, am avut o problemă la picior, însă în campionat cred că voi juca. Partida cu Iaşiul se anunţă grea, mai ales că este început de sezon, însă ştim că trebuie să începem campionatul cu un succes. Ne-am pregătit bine până acum şi sper să îmi aduc aportul la prima victorie. Sper să facem un sezon bun, sper ca fanii să ne susţină, la Craiova am jucat ca adversar şi era un teren dificil” a spus Martinic.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.