Sport
Baschetbaliștii s-au reunit! Testele COVID-19 au ieșit negative

Luni, 1 septembrie, echipa de baschet masculin SCM Universitatea Craiova s-a reunit pentru a pregăti noul sezon competițional. 

Jucătorii lui Aco Todorov au efectuat un antrenament ușor pe noul stadion de atletism, dar au intrat și în sala de forță. La reunire au fost prezenți jucătorii: Jonathan Person, Goran Filipovic, Dino Cinac, Dragoș Diculescu, Bogdan Țîbîrnă, Andrei Oprean, Alin Andrieș, Robert Licurici (noul transfer al echipei). Ultimul este născut în 23 mai 2003, și-a început junioratul în Craiova, la BC Lions, unde s-a făcut remarcat. Apoi, Robert Andrei a evoluat pentru CSU Știința București, adunând medii de 7.5 puncte, 3.2 recuperări, 2.5 pase decisive și o intercepție în sezonul 2018-2019. În sezonul 2019-2020,acesta a făcut parte din lotul echipei Steaua București. De asemenea, Licurici este internațional de juniori. 

 

Monyea Pratt și Makol Mawien sunt în izolare și se vor alătura echipei în câteva zile. 

 

 

sursă: Craiova Baschet Fans - Facebook.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.