Sport
Baza sportivă de la Aeroport, vandalizată de suporterii lui FCU

Centrul Turistic pentru Agrement și Sport, aflat în subordinea Consiliului Județean Dolj, a fost vandalizat de către fanii grupării FCU Craiova, formație ce evoluează în Liga a 3-a. 

FCU Craiova are un contract de închiriere pentru baza de la Aeroport, evoluând chiar în campionatul Ligii a IV-a pe terenul aflat în proprietatea Consiliului Județean Dolj, însă pe cel din iarbă artificială. Aseară, Suporterii prezenți la antrenamentul grupării pregătite de Eugen Trică au lăsat urme vizibile în urma lor. „Peluza Sud” a aprins torțe, pe care fanii le-au aruncat pe iarba naturală, arzând-o, au lipit stickere pe oglinzi și uși și au măzgălit pereții.

 

Nu este pentru prima dată când cei din Sud vandalizează stadioanele din Dolj, aceștia au avut probleme și pe stadionul din Podari, acolo unde au fost interziși de fostul primar al localității, Gheorghiță Constatin: „Noi am mai jucat cu FCU, iar galeria lor, când a venit ultima dată, ne-a distrus gardul, au distrus tot, tot, tot! Au rupt în picioare și gardul! Ce să facem, să ne judecăm cu ei? Cum să mai joci cu ei? Nici nu ne mai interesa acest meci, nu vedeți cât de răi sunt?"

 

Oficialii Centrului Turistic pentru Agrement și Sport vor evolua pagubele, iar acestea vor fi achitate de FCU Craiova. Pe pagina oficială de Facebook a bazei, a apărut următorul mesaj: „Noi am primit echipa cu brațele deschise, ei au vandalizat baza: sintetic ars, oglinzi și uși personalizate. Mulțumim, sudule””

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.