Sport
Becali îi răspunde lui Sorin Cârţu: „Eu vreau campionatul”

Preşedintele Ştiinţei, Sorin Cârţu, a declarat că o modalitate de încheiere a sezonului ar fi luarea în considerare a clasamentului final din sezonul regulat, acolo unde Craiova ar fi vicecampioană, în timp ce FCSB ar fi în afara Europei.

În contextul epidemiei de coronavirus, campionatul României va fi amânat şi după 31 martie, iar oficialii FRF şi LPF caută metode prin care ar putea încheia sezonul. 

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, nu e e acord cu propunerea din partea Universităţii, acesta fiind de părere că bucureştenii au forţa de a se bate la titlu: „Mie nu îmi convine să îngheţe clasamentul, eu vreau să iau campionatul. Peste o lună vom juca sigur, de la începutul lunii mai se va juca, poate chiar cu spectatori. Poate îi convine lui Sorin Cârțu să rămână clasamentul de acum. Astea sunt idei care nu au treabă cu realitatea. Poate doar lui CFR Cluj să îi convină așa ceva, dar restul echipelor din play-off nu au cum să fie de acord, că toate vor să ia campionatul. Toate cele șase echipe din play-off visează la titlu”, a declarat Becali la PRO X.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.