Sport
Bergodi: „Caut mereu un echilibru între defensivă și ofensivă”

Cristiano Bergodi a prefațat duelul cu Chindia Târgoviște din etapa cu numărul zece din Liga 1, Tehnicianul italian recunoaște că Emil Săndoi a făcut din dâmbovițeni o echipă mult mai puternică decât în sezonul trecut. 

„Avem un meci dificil în față. Întâlnim această echipă înainte de pauza competițională și sperăm să câștigăm pentru a sta bine în clasament și pentru a avea o diferență față de celelalte formații din clasament. Chindia este o echipă bună, cu un antrenor bun.

Îl cunosc foarte bine pe Emil Săndoi. Sper să fie un meci frumos și să-l  câștigăm. Săndoi a fost un mare jucător al Universității Craiova, cunoaște aproape toți jucătorii, cred că stă și în orașul Craiova. Trebuie să ne facem jocul, am văzut în ultimele meciuri că ajungem cu ușurință în careu, doar că trebuie să fructificăm ocaziile. Echipele pe care le-am antrenat în România au jucat fotbal, au încercat să dea gol. Eu caut mereu un echilibru între faza defensivă și faza ofensivă. Suntem capabili să facem orice. Nu ne va fi ușor cu Chindia, nu mă interesează scorul, ci să câștigăm,” a declarat Cristiano Bergodi. 

 

Cristiano Bergodi a dezvăluit faptul că echipa lucrează pentru a îmbunătăți finalizarea: „Nu vrem să avem emoții sper sfârșitul meciurilor, dar trebuie să îmbunătățim ultimele minute de joc. Noi încercăm să dăm gol. Trebuie să fim mai atenți, dar mă bucur că avem o echipă care are încredere. La antrenament lucrăm la finalizare. Echipa e pe un drum bun.

Echipa a arătat un anumit caracter. A reacționat bine după meciul cu Clinceni. Am avut evoluție bună cu Hermannstadt. Nu sunt mulțumit 100% de jocul prestat, dar sunt sigur că trebuie să avem răbdare și să reglăm. Totuși, formația a arătat o maturitate în joc, nu riscă nimic. A ajuns la o maturitate și câștigăm încredere, campionatul e lung, suntem acolo sus și este meritul băieților.”

 

 

„FCSB a arătat că joacă cel mai bine, la CFR sunt probleme, noi suntem undeva la mijloc, dar suntem pe primul loc. Eu cred că acest titlu se va câștiga în ultimele 10 meciuri, în play-off. ”

Nu ne va fi ușor și dacă pleacă Dan Petrescu de la Cluj. Jucătorii și antrenorii pleacă, dar clubul va rămâne puternic. Eu nu cred că CFR nu se va prezenta la meciul cu FC Argeș. Nu am vorbit niciodată de arbitri. Am un respect față de ei, poate greșesc și ei. Aflu cu 10 minute înainte de meci cine este arbitru, nu mă interesează. Există un respect reciproc. Vor fi scandaluri pe parcurs, dar nu mă interesează,” a mai spus Bergodi.

 

Tehnicianul Craiovei a anunțat că abia astăzi Vlădoiu a revenit la antrenamente: „A revenit Ștefan Vlădoiu, doar azi și mâine se va antrena. Nu știu dacă va fi în lot, ceilalți sunt aproape toți apți. Screciu este încă pozitiv. A revenit și Marius Constantin. Avem un lot bun, complet, iar băieții au entuziasm și moral bun. Au un parcurs foarte bun. 

Am fost mulțumit de jocul lui Ofosu sau Mamut, dar l-am luat pe Tudorie să-l jucăm, există schimbări în timpul meciului. Îi dăm încredere lui Mamut pentru a se înțelege bine cu colegii săi în joc. 

Probabil că vom juca un meci amical în pauza competițională. E bine că avem jucători la naționale, înseamnă că se lucrează bine. Bancu a revenit senzațional de la națională.” 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.