Sport
Bergodi a ajuns azi-noapte în Craiova! Italianul ia legătura cu „juveții” prin WhatsApp

Noul antrenor al Universității Craiova, Cristiano Bergodi, a ajuns în noaptea trecută în Bănie și va sta în carantină la un hotel timp de 14 zile. 

Italianul a ajuns în Bănie și va intra direct în carantină, astfel că 14 zile nu va intra în contact cu nimeni din cadrul clubului.

Antrenorul nu va putea sta alături de elevii săi în perioada imediat următoare, însă a luat legătura cu „juveții” printr-o aplicație: „Nu am vorbit cu băieții, am trimis doar pe WhatsApp un mesaj că ne vom vedea când voi ieși din carantină. Mă voi uita la meciurile echipei în această perioadă”, a spus Bergodi, potrivit Antena Sport. 

 

Cristiano Bergodi nu a sosit singur în Bănie, ci a fost însoțit de Luigi Ciarlantini, antrenorul secund. Amândoi vor sta în aceeași locație cu un alt italian, Mirko Pigliacelli, aflat și el în carantină de două zile. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.