Sport
Bergodi a testat noile achiziţii în amicalul cu FC Argeş

În pauza competiţională provocată de meciurile echipelor naţionale, Universitatea Craiova şi FC Argeş s-au întâlnit într-un meci amical, sâmbătă, în Bănie, în cadrul bazei de cantonament al oltenilor, din Lunca Jiului. Cu acest prilej, Cristiano Bergodi a avut ocazia să-i vadă la lucru la joc pe nou-veniţii Ivan Mamut, Reagy Ofosu şi Mihai Căpăţână, al patrulea jucător transferat recent, Alexandru Câmpanu, fiind la lotul naţional U21.

Fără jucătorii plecaţi la loturile naţionale: Bălaşa, Cicâldău şi Bancu, Vlădoiu, Alex Câmpanu şi Baiaram şi Mitran, craiovenii s-au impus cu 1-0. Unicul gol al partidei a fost marcat în minutul 74 de Bărbuț, cel care punctase şi în ultimul joc oficial, cel cu Poli Iaşi. Universitatea Craiova a evoluat în formula: L. Popescu – Olteanu, Acka, M. Constantin, Vătăjelu – Mateiu, Screciu, Căpățână – Bărbuț, Mamut, Ofosu. Au mai intrat: Marinescu – Bic, Nistor, Ivanov, Vali Constantin și Ivan.

În campionat, acum două săptămâni, Universitatea Craiova a câştigat cu 2-1 duelul de la Piteşti, goluri: Koljic şi Cicâldău, respectiv Honciu.

Următorul meci oficial al Universităţii Craiova va fi derby-ul cu Dinamo Bucureşti, duminică, 19 octombrie, de la ora 21, pe Arena Naţională.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.