Sport
Bergodi, agentul „7-0-0” / Dinamo - Universitatea 0-1

Forma extraordinară a Universității Craiova continuă! Trupa lui Bergodi a câștigat și la București, cu Dinamo, scor 1-0 și ajunge la a șaptea victorie consecutivă. Alexandru Cicâldău (min.28) a punctat pentru olteni. 

Datorită pauzei prilejuite de acțiunile echipei naționale, Cosmin Contra a avut timp pentru a închega relații de joc pentru Dinamo, iar acest lucru s-a văzut în disputa cu Universitatea Craiova. În prima parte a jocului, gazdele au părut că țin mai bine de minge, însă fără vreo ocazie importantă. În minutul 26 al întâlnirii de pe „Arena Națională”, Marius Constantin a fost ținut în careu de către căpitanul „câinilor”, Ante Puljic, iar Alexandru Cicâldău a transformat lovitura de pedeapsă. Dinamo a avut și un gol anulat în minutul 36, Nemec fiind într-o poziție de ofsaid. Pe parcursul reprizei secunde, tehnicianul Cristiano Bergodi le-a oferit șansa debutului lui Mihai Căpățînă, Ivan Mamut, după ce îi oferise aproape patru minute și lui Olteanu, jucător care a fost „de sacrificiu” pentru ca echipa din Bănie să acopere regula celor doi jucători U21.

 

Dinamoviștii au avut o ocazie importantă la patru minute după revenirea de la cabine. Grigore nu a putut fructifica centrarea lui Fabbrini. De asemenea, Borja Valle a trimis periculos cu capul, în minutul 62, dar Mirko Pigliacelli a fost pe fază. Baiaram, Nistor și Bancu au trimis și ei câteva șuturi spre poarta dinamoviștilor, dar fără succes.Cu 9 minute înainte de final, Ricardo Grigore a trimis o centrare periculoasă în careu, însă niciun coechipier al său nu a fost în careu. De asemenea, în prelungiri, Pigliacelli a avut câteva intervenții și a păstrat scorul intact, iar Craiova își continuă forma excelentă din campionat, cu șapte victorii din șapte posibile. Vineri, Universitatea primește vizita Clinceniului. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.