Sport
Bergodi: „Cu Viitorul vom juca şi pentru Mihai Rotaru”

Universitatea Craiova joacă luni, de la ora 21, în deplasare, cu Viitorul, în etapa a 3-a a Ligii I, iar antrenorul Cristiano Bergodi a prefaţat acest joc, precizând că alb-albaştrii vor juca şi pentru finanţatorul Mihai Rotaru, care trece printr-o perioadă dificilă, după infectarea cu coronavirus. Bergodi a precizat că mai aşteaptă jucători, pentru a se completa lotul şi a se stabili obiectivul acestui sezon. 

Cristiano Bergodi despre...

-Meciul cu Viitorul: „E un meci foarte important, dificil, ca toate din campionatul românesc. Venim după o pauză, ne-am pregătit şi vrem să câştigăm cele 3 puncte, care ar fi foarte importante pentru noi. Ne dorim să câştigăm acest meci şi pentru domnul Rotaru, care trece printr-un moment greu, dar şi pentru ceilalţi oameni din conducerea clubului care au fost infectaţi cu coronavirus”

- Absenţa lui Gică Hagi de pe bancă: „Viitorul nu parcurge o perioadă foarte bună, au schimbat antrenorul, nu mai este Gică Hagi, dar au jucători foarte buni. E puţin ciudat să nu-l văd pe bancă pe Gică, era de atâţia ani, oricum el controlează tot, ceea ce a făcut el acolo este ceva extraordinar, el rămâne un punct de reper în România. Jocul cu noul antrenor spaniol este puţin diferit, din ce am văzut în primele două etape”.

- Pauza competiţională recentă: "Am lucrat în această pauză tehnico-tacti şi mental cu puţinii jucători rămaşi, fiindcă mulţi au fost la echipele naţionale. Din cauză că a fost o pauză scurtă între sezoane au apărut unele accidentări, la fiecare echipă se întâmplă acest lucru. Cred că ne-a prins bine tuturor echipelor această pauză, s-au putut regla anumite lucruri, ţinând cont că pauza de vară a fost scurtă."

Jucătorii accidentaţi: "S-au accidentat mai ales jucătorii care au jucat puţin în ultima vreme, precum Papp şi Tudorie. Papp a revenit la antrenamente, Tudorie va reveni peste două săptămâni."

Jucătorii de la loturile naţionale: "Am vorbit cu ei, cu Nistor, cu Mihăilă, Bancu, Cicâdău, Koljic şi cu cei de la under 19. Ei au venit cu poftă de joc şi de a se antrena bine. Nicuşor Bancu a fost prea mult criticat în această perioadă, deşi el şi-a făcut datoria, a jucat două meciuri în câteva zile la naţională”. 

- Obiectivul din acest sezon: „Nu pot să vorbesc de un obiectiv în acest moment, pentru că în acest moment nu avem dubluri pe posturi, putem vorbi peste câteva săptămâni, când va fi situaţia mai clară. Am luat numai câţiva jucători şi mai avem nevoie de alţii. Vom vedea ce obiectiv vom stabili atunci când lotul va fi complet”

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.