Sport
Bergodi despre Tbilisi: 'Schimbă 2-3 sisteme de joc pe meci, pot pune probleme. Şansele sunt 50-50'

Universitatea Craiova joacă joi, de la ora 20, ora României, în primul tur preliminar al Europa League, cu formaţia georgiană Lokomotiv Tbilisi, pe stadionul „Mikheil Meskhi II” din capitala Georgiei. Cristiano Bergodi consideră că şansele de calificare sunt egale, mai ales se joacă o singură manşă, pe terenul echipei gruzine, despre care a afirmat că foloseşte mai multe sisteme de joc şi poate surprinde. Bergodi spune că are parte de un lot restrâns numeric şi nu va face schimbări în formula de bază. 

Iată ce a declarat antrenorul Universităţii Craiova, la conferinţa de presă dinaintea meciului: „Este un meci foarte important pentru noi, începem preliminariile Europa League şi ne dorim să trecem de acest tur. Întâlnim o echipă bună, cu mulţi jucători autohtoni, care cred că a terminat pe locul 4 anul trecut, fiind o singură manşă, se poate întâmpla orice. Avem un lot subţire, sunt ceva probleme de lot, jucători accidentaţi, dar cred că băieţii s-au pregătit bine. Am văzut 5-6 meciuri ale celor de la Tbilisi, antrenorul a schimbat 2-3 sisteme de joc într-un singur meci şi ne pot pune probleme. Eu mă gândesc mai mult la echipa mea şi sper să fim la nivelul din finalul sezonului trecut. E un fotbal diferit faţă de ce cunoaştem, se joacă într-o singură manşă, se joacă fără spectatori. Cred că şansele sunt 50-50, jucăm în deplasare, dar suntem pregătiţi"

Căpitanul Nicuşor Bancu a spus despre jocul cu georgienii: „Vom avea un meci foarte greu, avem în faţă o echipă bună, am pregătit meciul cum se poate mai bine, ştim că este o singură manşă şi vom da totul pentru ca la final să fim echipa câştigătoare”

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.