Sport
Bergodi e bucuros de jucătorii pe care i-a adus Rotaru: „Cu acest lot putem câştiga titlul”

După ce Universitatea Craiova a reuşit să transfere patru jucători înaintea terminării perioadei de mercato, Ofosu, Câmpanu, Mamut şi Căpăţână, antrenorul Cristiano Bergodi consideră că lotul este complet şi că Ştiinţa se poate lupta pentru titlu în această componenţă. Bergodi îşi exprimase anterior nemulţumirea privind numărul de jucători din lot, afirmând că nu poate stabili un obiectiv până când nu vor mai fi aduşi jucători. 

„Sunt foarte bucuros pentru ce am adus, domnul Rotaru a fost principalul protagonist în acest caz, am îmbunătăţit lotul din punct de vedere numeric şi valoric. Trebuie să avem mulţi jucători, pentru că este un sezon lung, sunt bucuros că domnul Rotaru a făcut eforturi în acest sens. Încercăm să câştigăm titlul cu acest lot, ne vom bate cu CFR, FCSB şi cu alte echipe. Îmi asum această responsabilitatea de a spune că putem luat titlul cu acest lot, deşi va fi greu. Ofosu este un jucător care ne cunoaşte sistemul de joc, este polivalent, pe Căpăţână îl cunosc bine, interpretează bine rolul de inter în 4-3-3, Câmpanu este un jucător tânăr, care trebuie să crească. Mi-au plăcut şi în amicalul cu Argeşul” a declarat Cristiano Bergodi la o conferinţă de presă.

 

Cât despre plecarea lui Mihăilă la Parma, antrenorul italian a precizat: 

„M-au sunat persoane că mă întrebe de Vali Mihăilă, le-am spus lucruri frumoase despre el şi sper din suflet să facă lucruri bune la Parma. I-am spus şi lui că nu trebuie să se  mulţumească doar că a ajuns acolo, trebuie să facă un salt şi mai sus, să fie doar o etapă intermediară. La Parma este linişte, suporterii sunt liniştiţi, nu este presiune, se poate dezvolta”. 

 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.