Sport
Bergodi nu e îngrijorat de forma Științei: ”Echipa a căzut mental, fiindcă nu am mai jucat cu Botoșaniul”

Antrenorul Universității Craiova, Cristiano Bergodi, nu este îngrijorat de evoluția modestă a alb-albaștrilor în meciurile amicale și de eșecurile cu Viitorul (0-3) și cu Chindia (0-1), în acesta din urmă elevii săi nereușind să marcheze în 120 de minute de joc. 

„Nu sunt îngrijorat. E firesc ce s-a întâmplat, după ce am aflat aseară. Am jucat la nici 24 de ore de la vestea primită, legat de problema medicului de la Botoșani, și atunci și jucătorii au fost nervoși. Eram pregătiți să jucăm un meci de campionat! Atunci a căzut din punct de vedere mental echipa. Echipa era pregătită pentru meciul cu Botoșani, dar această veste proastă i-a demoralizat pe băieți. Chiar dacă am pierdut a fost un antrenament bun. În primele 60 de minute s-au făcut multe greșeli din punct de vedere tehnic, iar asta nu mă îngrijorează. Nu mi-e frică de Covid-19. Legat de campionat, se poate întâmpla orice dacă apare ceva peste două-trei etape. Nu știu dacă e cea mai bună perioadă și dacă se poate continua campionatul, sincer. E o problemă! Probabil sunt interese cu banii… Drepturile de televizare sunt foarte importante, dar nu e ușor. O să vedem dacă se pot juca toate etapele din play-off și play-out. Nu glumim cu sănătatea! Am văzut în Italia că a murit multă lume“, a spus Bergodi după amicalul cu Chindia. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.