Sport
Bergodi nu face o tragedie din eliminare: 'Sunt un pic îngrijorat că am luat goluri pe contră'

Deşi Universitatea Craiova a fost eiminată de un adversar extrem de modest, Lokomotiv Tbilisi, pe poarta căruia a şutat abia pe finalul meciului, antrenorul Cristiano Bergodi nu a considerat că echipa a făcut un meci prost, ci doar s-a arătat preocupat că a fost surprinsă pe contraatac la un joc în deplasare. Italianul chiar a fost deranjat când ziariştii georgieni i-au spus la conferinţa de presă că Tbilisi a jucat mai bine. 

„Din păcate, acest meci ne provoacă o mare dezamăgire, ne doream să trecem de acest tur, dar am pierdut, nu am făcut un meci prea reuşit. Singurul reproş pe care-l pot face este că am luat în deplasare două goluri pe contraatac, acest lucru mă deranjează un pic. Asta a fost, mergem înainte şi vom vedea ce se întâmplă, sigur că dezamăgirea e mare. Am controlat jocul în prima repriză, dar am ales greşit soluţiile în careu, dar în a doua repriză am ieşit şi ne-au găsit dezechilibraţi, pe contraatacuri. Am jucat apoi 4-4-2, cu doi atacanţi, am încercat să facem ceva, dar asta a fost, nu am dat decât un gol în prelungiri. Nu sunt de acord deloc că a fost mai bună echipa gazdă, au fost două contraatacuri foarte bune, nu am făcut acoperire preventivă. Eu am analizat că am luat goluri pe contraatac, nu am zis că a fost mai bună Craiova sau a fost mai bună Tbilisi. Gazdele au jucat bine, dar nu ne-au surprins, au folosit aceste şanse şi ne-au fost greu să revenim, ei s-au apărat şi este meritul lor că au câştigat” a declarat Cristiano Bergodi.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.