Sport
Bergodi: „Nu trebuie să lăsăm garda jos, suntem doar la 60-70 % din potenţial!”.

Universitatea Craiova joacă în deplasare, cu FC Argeş, vineri, de la ora 21, în etapa a 5-a a Ligii I, iar antrenorul Cristiano Bergodi, spune că echipa sa, despre care consideră că este la 70 % din potenţial, să nu-şi subestimeze adversarii, care au adunat un singur punct până acum, fiind vorba de o nou-promovată. 

Cristiano Bergodi despre...

Meciul cu FC Argeş: „Trebuie să nu lăsăm garda jos, să fim concentraţi, pentru că va fi un meci greu, chiar dacă Argeşul nu trece printr-o perioadă bună, e normal să aibă o perioadă de adaptare cu Liga I. nu trebuie să subestimăm pe nimeni, trebuie să jucăm cel puţin la fel de bine ca până acum. Sper ca băieţii să fie motivaţi, să nu fie relaxaţi, să fie responsabili, conştienţi că este un meci greu, trebuie să jucăm ceea ce ştim. Eu fac tactica gândindu-mă la echipa mea, nu la echipa adversă. Nu m-am gândit că o să avem victorii pe linie, luam fiecare meci în parte”.

Nivelul actual al echipei: "Mă bucur că încet-încet ajungem la un nivel bun, chiar dacă trebuie să reglăm nişte lucruri. Sperăm că a trecut şi această supărare cu Europa League. Trebuie să muncim mult, băieţii au disponibilitate. Nu e uşor să câştigăm 4 meciuri din 4. Cred că acum suntem la 60-70 % din potenţial, trebuie să îmbunătăţim forma fizică, dar sunt mulţumim cum suntem pentru acest moment. Echipa poate să arate și mai bine, dar cred că vom face un campionat foarte bun și vom fi sus în clasament"

Anumiţi jucători: „Ivanov se antrenează cu noi, dar avem alte idei, sunt alegeri tactice, antrenorul decide cel mai bun 11 şi el nu a fost o opţiune. Tudorie s-a accidentat acum o lună, s-a antrenat în această săptămână și va fi pe bancă, e același profil ca cel al lui Koljic, îl cunosc foarte bine și poate fi util. Papp s-a antrenat bine, l-am luat să întărim zona centrală. Marius Constantin a dat un randament foarte bun. Ivan are un moral bun după gol. El trebuie să aducă și mingiile în fața porții, nu numai să dea gol. Acum, a avut mai puține șanse cu Voluntari. E un jucător de moral și este foarte util pentru echipă”.

Transferuri: „Suntem aceeași echipă de anul trecut, avem jucători buni, nu vreau să vorbesc de transferuri. Mai sunt două meciuri până la pauză și vom vedea"

Obiectivul din acest sezon: "Am ajuns pe locul 2, am jucat cu titlul pe masă, nu cred că multă lumea credea asta. E normal ca toată lumea să vrea titlul, dar acum ne gândim să facem meciuri bune meci de meci."

Reacţia sa după meciul cu Voluntari: "Consider că a trecut episodul de la meciul cu Voluntari, știu că în fotbal așa se întâmplă, e normal să fiu sub presiunea oamenilor, dar a trecut și sunt concentrat pentru acest meci”

Regula under 21: „Această regulă a adus jucători tineri buni, dar și mulți care nu sunt pregătiți. Nu e ușor pentru un tehnician să înceapă meciuri cu un tânăr nu foarte talentat și să-l joace 40 de minute. E cu plusuri și minusuri această regulă”.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.