Sport
Cristiano Bergodi şi-a anunţat demisia: 'Am jucat haotic, sunt vinovat, voi pleca'

După două eşecuri consecutive pe teren propriu, cu Clinceni şi Chindia, Cristiano Bergodi a anunţat în direct la TV că demisionează, chiar dacă Universitatea Craiova este încă pe primul al clasamentului. 

"Sută la sută îmi dau demisia. Eu sunt vinovat pentru aceste eşecuri. Chiar dacă suntem pe primul loc, treaba nu merge. Nu stau în cer în ciuda sfinţilor. Mă gândesc să plec. Am făcut un meci slab, am făcut 3 schimbări la pauză, dar trebuia să schimb toată echipa. Cel mai urât meci, am jucat slab, nu știu ce se întâmplă, multă confuzie. Eu sunt antrenor și eu sunt vinovat de acest lucru. Am avut jucători care au lipsit, dar eram convins că cine intră poate juca bine. Nu dau vina pe ei, eu am vină pentru această înfrângere, am și probleme, mă gândesc  să îmi dau demisia. Am și probleme și poate asta s-a văzut și în jocul echipei. Jucătorii nu au nicio vină, la pauză se putea schimba toată echipa, dar și antrenorul. Probabil fără mine echipa pornește din nou cu altcineva." a spus Bergodi, la Digisport. 

La conferinţa de presă, Bergodi a spus: "Meci nereuşit din toate punctele de vedere, îmi pare rău pentru toţi care iubesc această echipă. Am jucat haotic, fără sens, nu mi-a plăcut deloc. Eu sunt vinovat de această situaţie. A lipsit tot. Eu sunt antrenorul şi nu sunt de vină băieţii, am zis deja că îmi dau demisia, am şi anumite probleme. Alte echipe se lamentează că le lipsesc jucătorii, dar aici nu se spune nimic, deşi n-am avut Bancu, Koljic, Bălaşa, Cicâldău, care sunt de anumit nivel, dar asta este".

Ca antrenor al Ştiinţei, Cristiano Bergodi are 14 victorii şi 4 înfrângeri. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.