Sport
Bergodi: „Sperăm să începem cu dreptul noul sezon”

Antrenorul Universității Craiova, Cristiano Bergodi, a oferit câteva declarații înainte de jocul cu Sepsi, de sâmbătă, ora 18:00.

Universitatea Craiova începe cu o deplasare grea în noul sezon. Sepsi a câștigat ambele meciuri din campionatul trecut și se anunță o „nucă” tare pentru Koljic și compania, însă Cristiano Bergodi are încredere în elevii săi: „Începe campionatul pentru noi și întâlnim o echipă foarte bună. Sepsi are caracterul antrenorului Leo Grozavu, pe care îl respect foarte mult și va fi un meci deficil pentru noi, mai ales că suntem la începutul sezonului. Noi suntem bine pregătiți, am făcut un stagiu de pregătire în Austria și cred că ne vom prezenta bine în acest meci.

Craiova este o echipă care nu a schimbat foarte mult în această perioadă și cred că poate fi un atuu pentru noi. Avem trei luni de muncă în spate cu acești băieți și sunt încrezător că putem face un meci bun, dar întâlnim o echipă bună pe un teren de joc dificil, unde este greu de câștigat și vom vedea ce se întâmplă,” a spus Cristiano Bergodi.

 

Italianul știe că pretențiile au crescut, mai ales că Universitatea a fost la 90 de minute de câștigarea titlului: „Au crescut pretențiile suporterilor noștri, pentru că vom ridica ștafeta. Echipa a crescut mereu în ultimii 7 ani și anul trecut am ajuns să jucăm cu titlul pe masă, a fost un vis frumos, chiar dacă nu s-a îndeplinit. În acest an, eu cred că vom fi protagoniști, sunt încrezător în șansele noastre, vom fi sus în clasament și sperăm că vom începe cu dreptul în acest meci foarte dificil.”

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.