Sport
Bogdan Burcea a convocat 4 jucătoare de la Craiova în lotul lărgit al României pentru Euro 2020, dar nu şi pe soţia sa

Antrenorul echipei de handbal SCM Craiova şi selecţionerul naţionalei feminine, Bogdan Burcea, a anunţat lotul lărgit al României pentru Campionatul European din luna decembrie, iar printre cele 35 de jucătoare se află şi 4 de la formaţia din Bănie: portarul Andreea Chetraru, interul stânga Adriana Crăciun, centrul Ana Maria Ţicu şi interul dreapta Ana Maria Savu.

Din lotul lărgit nu face parte Cristina Zamfir Burcea, nimeni alta decât soţia lui Bogdan Burcea şi una dintre cele mai valoroase handbaliste ale noastre. 

Lotul lărgit al naţionalei feminine a României pentru pregătirea Campionatului European (35 de jucătoare, dintre care 19 vor face deplasarea în Norvegia). 

▪️ Portari: Dumanska, Dedu, Ciucă, Măzăreanu, Chetraru

▪️ Extreme stânga: Iuganu, Dincă, Tănasie, Dindiligan, Florica

▪️ Interi stânga: Neagu, Bazaliu, Tiron, Severin, Polocoșer, Crăciun

▪️ Centri: Laslo, Buceschi, Dache, Țicu, A. Popa, Pristăvița, Rotaru

▪️ Interi dreapta: Savu, A. Ilie, L. Popa

▪️ Extreme dreapta: Moisă, Seraficeanu, Borș, Mitrache

▪️ Pivoți: Pintea, Ostase, Băcăoanu, Subțirică, T. Popescu.

România se află în grupă cu Norvegia, Germania, Polonia la Euro, meciurile din grupa D urmând să se dispute la Trondheim. Competiția debutează pe 3 decembrie și se va încheia pe 20 decembrie 2020. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.