Sport
Bornescu vede cu ochi buni venirea lui Bergodi la Craiova

Într-un interviu pentru AntenaSport, Mircea Bornescu, portar care a fost antrenat de Cristiano Bergodi și care a evoluat și la Craiova, a vorbit despre numirea lui Cristiano Bergodi pe banca Universității. 

Bornescu crede că echipa din Bănie și-a ales tehnicianul potrivit, considerându-l pe Bergodi un antrenor capabil de performanțe:"E o mutare foarte bună pentru că Bergodi este un antrenor foarte bun, un profesionist. Eu am o relație foarte bună cu Bergodi. Am vorbit foarte mult cu el și în perioada în care mă antrena la Rapid și în perioada când a fost antrenor la Voluntari. Este un antrenor și un om capabil!". 

 

Totuși, fostul goalkeeper o vede pe CFR Cluj mult prea puternică, fiind peste nivelul Ligii 1: "Va fi foarte greu să câștige Craiova titlul. Probabil numai dacă se vor rupe lucrurile la CFR Cluj, doar așa pot avea o șansă. Însă cred că în momentul de față CFR Cluj este mult prea puternică pentru oricare echipă din campionatul nostru”

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.